+31 85 303 4252 info@dutchskins.com
0 items

Blauwe vlinder in lijst dubbel glas

49,95

Vlinder in lijst – groot

  • Afmeting: L 25 cm H 25 cm
  • Spanwijdte: ongeveer 13 cm – 15 cm
  • Diepte: 4,5 cm
  • In luxe houten lijst
  • Decoratie

Uitverkocht

Artikelnummer: 8719244034833 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Opgezette vlinder in lijst met dubbel glas

Prachtige blauwe vlinder in een lijst met dubbel glas. Mooie opgezette Morpho didius vlinder met echt glas. Deze vlinder heeft een prachtige helder blauwe kleur. Onze opgezette vlinders zijn op een duurzame en verantwoorde manier verkregen! De helderblauwe vlinder zit zwevend in het houten lijstje. Bij de juiste lichtinval valt er een prachtige schaduw achter de vlinder.

Deze vlinders passen in elk interieur en worden veel gebruikt door interieurontwerpers. De vlinders in insecten zijn van absolute A-kwaliteit en worden geleverd in een houten lijst met glas. De vlinderlijsten kunnen zowel staand als hangend gebruikt worden.

Meer vlinders

Naast deze opgezette blauwe vlinder in lijst zijn er ook andere opgezette vlinders en insecten in lijst te verkrijgen. Past de blauwe vlinder niet in jouw interieur of wil je liever ingelijste insecten? Kijk dan eens bij de andere lijsten die wij hebben.

Inspiratie

Ben je benieuwd hoe je een vlinder in lijst goed kan gebruiken in jouw interieur? Neem een kijkje op ons lookbookPinterest en Instagram.

 

Nederlands Nederlands English English