Wie zijn wij

Wij zijn Dutchskins International B.V., een Nederlands merk met natuurlijke en eerlijke producten gemaakt van dierenhuiden. Al onze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Wij vinden het belangrijk dat dieren goed zijn behandeld en dat de huiden op een ecologische manier verwerkt zijn. Daarom kunnen we u garanderen dat al onze producten afkomstig zijn van erkende bedrijven, dat wij niet samenwerken met fokkerijen en dat geen enkel dier is gehouden of geslacht voor de huid.

Bovendien speelt het productieproces van al onze producten zich volledig af op Nederlandse bodem. Waardoor we kunnen garanderen dat de producten van Dutchskins allemaal van zeer hoge kwaliteit zijn. Onze schapenvachten bijvoorbeeld zijn zorgvuldig afgewerkt, mooi symmetrisch met de hand gesneden en op een ecologische wijze gelooid.

Dutchskins staat voor eerlijke, duurzame en ecologische producten die een absolute aanwinst zijn voor ieder interieur. Heeft u suggesties of vragen over de producten van Dutchskins? Neem dan gerust contact op.

Dutchskins online en in de winkel

Naast dat de producten van Dutchskins verkocht worden aan particulieren via de webshop en verschillende winkels, is het ook mogelijk om, op afspraak bij ons op kantoor, verschillende producten te bekijken. Bent u nieuwsgierig naar een bepaald product of in welke winkel u onze producten kan kopen? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op met ons via de mail info@dutchskins.com of telefonisch (+31 853034252).

Dutchskins vertegenwoordigen

Bent u een retailer, een wederverkoper, stylist of heeft u een interieurwinkel? En wilt u uw klanten kennis laten maken met de producten van Dutchskins? U kan vertegenwoordiger worden van Dutchskins. Wij kunnen direct uit voorraad veel verschillende schapenvachten (diverse kleuren en maten) en producten leveren. Wij hanteren een minimum aantal. Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op en doen u graag een passend aanbod.

Laseren

Voor verschillende producten van Dutchskins is het mogelijk om uw (bedrijfs)logo of naam in huid of leer te laten laseren. Het laseren kan in leer en in bijvoorbeeld koeienhuiden, geitenhuiden of andere kortharige huiden. Daarnaast kunnen onze leren barbecue schorten gelaserd worden geheel naar uw wens. Omdat het hier een heel specifiek producten betreft, vragen wij u uw wensen aan te geven via dit formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG: 9.00-17.30 PM
DINSDAG: 9.00-17.30 PM
WOENSDAG: 9.00-17.30 PM
DONDERDAG: 9.00-17.30 PM
VRIJDAG: 9.00-17.30 PM
ZATERDAG: op afspraak

CONTACT:

Dutchskins International B.V.

Bezoekadres:
Zonnehorst 16
7207 BT Zutphen

Postadres:
Postbus 310
7300 AH Apeldoorn

Telefoon: (+31) 85 303 42 52
E-mail: info@dutchskins.com