+31 85 303 4252 info@dutchskins.com
0 items

IJslandse schapenvacht steengrijs

79,95

  • Afmeting: L ca 100 – 110 cm / B 60 – 70 cm
  • Afkomst: IJsland
  • Kleur: steengrijs
  • Langharig
  • Haren ca 15 – 20 cm

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Mooie IJslandse schapenvacht steengrijs

Grijs koppelen we vaak aan het woord saai en het komt vaak zo nietszeggend over. Maar grijs is absoluut niet saai! Al helemaal niet met al die mooie variaties aan grijs tinten die er tegenwoordig zijn. Deze IJslandse schapenvacht steengrijsis bijvoorbeeld juist een perfecte toevoeging in een interieur. Grijs is namelijk goed te combineren met andere kleuren en is ook nog eens een prachtige kleur voor bij hout. Doordat er zoveel grijs tinten te krijgen zijn, is het juist moeilijk om de kleur te vinden die in jouw interieur past. Deze steenrijke vacht is een van onze favorieten.

De haren van deze IJslandse schapenvacht steengrijs zijn ongeveer 10 tot 12 centimeter lang. Het donkergrijze schapenvel  is circa 100 tot 120 cm lang ongeveer 60 to 70 cm breed. Doordat de schapenvacht een natuur product is geen één vacht hetzelfde en is, is het mogelijk dat de schapenvacht enigszins afwijkt van de foto. Mocht je een specifieke kleur zoeken neem dan gerust contact met ons op wij hebben namelijk niet standaard alle schapenvachten op voorraad.

Reinigen schapenvellen

Wij adviseren om IJslandse schapenvacht donker grijs niet te wassen. Het makkelijkst is om het schapenvacht met de hand schoon te maken met groene zeep en water. Houd er rekening mee dat dit een geverfde schapenvacht is en daarom kan afgeven op een vochtige of lichte ondergrond. In verband met verkleuren is het belangrijk dat de schapen vacht niet te lang aan direct zonlicht wordt blootgesteld.

Extra informatie

Kleur

Andere suggesties…

Nederlands Nederlands English English