Koude winters… warme vachten

 

Over Dutchskins…

Dutchskins International BV is gespecialiseerd in luxe met de hand geselecteerde dierenhuiden. U kunt hierbij denken aan lamshuiden, schapenvachten, geitenhuiden en koeienhuiden. Daarnaast hebben wij een ruime collectie rendiervellen en afrikaanse huiden en vachten. 

Ondertussen zijn wij continu bezig om onze collectie uit te breiden en nieuwe producten te ontwikkelen met veel liefde en toewijding.  Nieuwe producten zijn onder andere placemats, onderzetters, diverse kussens van dierenhuiden, stoelpad, meubels, tassen en meer. 

 Wij verzenden wereldwijd en garanderen de hoogste kwaliteit producten. 

 

Alleen natuurlijke producten.

Wij verkopen alleen natuurlijke producten welke wij allen met de hand hebben geselecteerd. Onze basis is de natuur en het respect voor de natuur. Dat klinkt misschien vreemd maar voor ons is de afskomst van onze producten belangrijk en dit onderzoeken wij van te voren. Wij weten waar onze producten vandaan komen en hoe de omstandigheden waren van het dier. Mocht u hierover meer willen weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Dutchskins in uw winkel?

Wilt u producten van Dutchskins in uw winkel of webshop verkopen? Dat kan! U kunt onze showroom bezoeken en direct inkopen of u besteld direct vanuit onze catalogus. Deze kunt u hieronder aanvragen. Heeft u verder nog vragen neem dan gerust contact met ons op.