Skull op sokkel Waterbuffel

 
 

159.94

Waterbuffel Skull op standaard

Afmeting: ca 68 cm – 78 cm
Voor binnen en buiten
Echte schedel van de waterbuffel

Support

Beschrijving

Skull op sokkel Waterbuffel afmeting 68 cm x 78 cm breed!

Deze Skull op sokkel  waterbuffel  super gaaf voor in jouw huis! Het is een modern item, en een echte stoere toevoeging aan ieder interieur. Deze schedel is een echte eyecatcher en tegenwoordig een echte must have. Vaak zijn mensen op zoek naar de ideale Skull op sokkel voor het interieur en die heeft Care For Living zeker te bieden. Deze schedel is leuk voor in je vensterbank maar kan je ook op een tafeltje zetten om vanuit daar zichtbaar te maken. Een stoere plek op een dressoir, of een hoekje in huis: voor deze waterbuffel schedel zijn genoeg opties, keuzes en mogelijkheden te vinden! Ook wanneer je je huis een iets warmere tint wil geven is de schedel geschikt. Deze heeft warme kleuren en is daarom super geschikt om een warm gevoel te brengen in jouw huis.

Overal passend deze Skull op sokkel Waterbuffel

Het leuke aan de spul op sokkel waterbuffel schedel op standaard is dat deze overal passend is. Het is zeker een onwijs leuk item dat je in iedere kamer, interieur maar ook buiten kan plaatsen. Aan de muur  of op een schouw, krukje, poef, tafeltje of op de grond. Alles is mogelijk met deze waterbuffel schedel en door de makkelijke kleuren is de schedel super makkelijk te combineren, een echte aanrader dus. Daarnaast is de landelijke interieur stijl helemaal in op het moment en past dit daar natuurlijk super goed bij. Het is zeker een toevoeging aan je interieur, ook wanneer je een wat romantischere stijl hebt. Deze krijgt een iets stoerder, robuuster randje door de stijl van de waterbuffel schedel. Daarnaast is de schedel een echte sfeermaker. Door de warme tinten is het een product dat warmte in de ruimte brengt.

Tip: Hang de schedel boven je bed, voor een warme en stoere sfeer in je slaapkamer! Erg leuk en stoer tegelijk, zeker een aanrader.

SKU: WBSFK060009999 Categorieën: , , Tags: , ,