+31 85 303 4252 info@dutchskins.com
0 items

Ruime fauteuil koeienhuid Normande

935,00

Fauteuil van koeienvel

  • 100% NL fabrikaat
  • Afm.: H = 90 cm, B = 82 cm, D = 82 cm AH =70 cm
  • ZH =45 cm, ZB = 55 cm, ZD = 51 cm

Levertijd: ca. 3 weken
Voor sommige huiden geldt een langere levertijd.
Natuurproduct kan afwijken van de foto

Artikelnummer: Normande Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ruime fauteuil koeienhuid

Wil je echt eens een iets anders! Dan is deze te gekke Ruime fauteuil koeienhuid iets voor jou! Helemaal bekleed met 100% echte koeienhuid. Deze fauteuil is uiterst robuust maar oogt toch speels. De ruime fauteuil van echte koehuid heeft een hoog zitcomfort door het gebruik van hoogwaardige materialen. Uiteraard kan deze fauteuil van koeienhuid gestoffeerd worden in diverse kleuren koehuid alsmede met hoogwaardig leer.

Denk hierbij bijvoorbeeld in bruin wit, zwart wit, driekleur, donker exoot, natuur grijs, rood geverfd maar ook in een te gekke zebra print bijvoorbeeld u kunt hiervoor altijd contact opnemen met ons voor een prijsopgave. Alle huiden die wij verkopen op onze website zijn te gebruiken voor de bekleding van deze exclusieve fauteuils  van koeienhuid. Op de foto ziet u de zwart witte variant van deze stoel met koeienvel. Omdat dit een natuurproduct is kan de tekening van de koeienhuid afwijken van de foto. Dit betekend wel dat elk product uniek is. De huiden voor de meubels  worden met de grootste zorg geselecteerd maar er kunnen soms plekjes in zitten van littekens of kruinen.

Extra informatie

Afmetingen 55 × 43 × 105 cm
Kleur

Soorten koehuid

BRUIN-WIT, BRUIN-WIT-ZOUT-PEPER, DRIEKLEUR, EXOOT-DONKER, EXOOT-LICHT, EXOOT-MIDDEN, GRIJS, NORMANDIER, UNI-ZWART, ZEBRA-PRINT, ZWART-WIT, ZWART-WIT-ZOUT-PEPER

Nederlands Nederlands English English