Eetkamerstoel van echte koehuid Oropa

385,00

Eetkamerstoel van echte koehuid

  • Originele koehuid eetkamerstoel model Oropa
  • 100% Nederlands fabrikaat
  • Handgemaakt
  • Afmeting: H = 105 cm, B = 43 cm, D = 55 cm
  • Zithoogte = 43 cm
  • Zitbreedte = 43 cm

Levertijd: ca. 3 weken
LET OP: Voor sommige huiden geldt een langere levertijd.

Artikelnummer: Oropa Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Eetkamerstoel van echte koehuid

Wil je echt eens een iets anders! Dan is deze te gekke eetkamer stoel van echte koeienhuid iets voor jou! Moet je je eens voorstellen dat je rond jouw eetkamer tafel dit soort stoelen hebt staan bekleed met 100% echte koeienhuid. Deze eetkamerstoel is uiterst robuust maar oogt toch speels. De eetkamerstoel van echte koehuid heeft een hoog zitcomfort door het gebruik van hoogwaardige materialen. Uiteraard kunnen deze stoelen in meerdere kleuren gestoffeerd worden in diverse kleuren koehuid alsmede met hoogwaardig leer.

Denk hierbij bijvoorbeeld in bruin wit, zwart wit, driekleur, donker exoot, natuur grijs, rood geverfd maar ook in een te gekke zebra print bijvoorbeeld u kunt hiervoor altijd contact opnemen met ons voor een prijsopgave. Alle huiden die wij verkopen op onze website zijn te gebruiken voor de bekleding van deze exclusieve eetkamerstoelen. Op de foto ziet u de zwart wit variant van deze stoel.

Extra informatie

Afmetingen 55 × 43 × 105 cm
Kleur

Soorten koehuid

BRUIN-WIT, BRUIN-WIT-ZOUT-PEPER, DRIEKLEUR, EXOOT-DONKER, EXOOT-LICHT, EXOOT-MIDDEN, GRIJS, NORMANDIER, UNI-ZWART, ZEBRA-PRINT, ZWART-WIT, ZWART-WIT-ZOUT-PEPER