+31 85 303 4252 info@dutchskins.com
0 items

Bank koeienvel 2 zits Corriente

1.555,00

Bank koeienvel 2 zits

  • NL fabrikaat
  • Afm: H = 85 cm, B = 160 cm, D = 92 cm AH = 70 cm
  • ZH =45 cm, ZB = 120 cm, ZD = 55 cm

Levertijd: ca. 3 wk
Sommige huiden hebben een langere levertijd.
Kan afwijken van de foto

Artikelnummer: Corriente Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bank koeienvel 2 zits

Wil je echt eens een iets anders! Dan is deze te gekke bank koeienvel 2 zits iets voor jou! Helemaal bekleed met 100% echte koeienhuid. Deze bank is uiterst robuust maar oogt toch speels. De bank koeienvel 2 zits heeft een hoog zitcomfort door het gebruik van hoogwaardige materialen. Uiteraard kan deze bank van koeienhuid gestoffeerd worden in diverse kleuren koehuid alsmede met hoogwaardig leer.

Denk hierbij bijvoorbeeld in bruin wit, zwart wit, driekleur, donker exoot, natuur grijs, rood geverfd maar ook in een te gekke zebra print bijvoorbeeld u kunt hiervoor altijd contact opnemen met ons voor een prijsopgave. Alle huiden die wij verkopen op onze website zijn te gebruiken voor de bekleding van deze exclusieve fauteuils  van koeienhuid. Op de foto ziet u de zwart wit  variant van deze bank met koeienvel. Omdat dit een natuurproduct is kan de tekening van de koeienhuid afwijken van de foto. Dit betekend wel dat elk product uniek is. De huiden voor de meubels  worden met de grootste zorg geselecteerd maar er kunnen soms plekjes in zitten van littekens of kruinen.

Extra informatie

Kleur

Soorten koehuid

BRUIN-WIT, BRUIN-WIT-ZOUT-PEPER, DRIEKLEUR, EXOOT-DONKER, EXOOT-LICHT, EXOOT-MIDDEN, GRIJS, NORMANDIER, UNI-ZWART, ZEBRA-PRINT, ZWART-WIT, ZWART-WIT-ZOUT-PEPER

Nederlands Nederlands English English