Blonde ‘d aquitaine koeienhuid

550.00

Bijzondere koeienhuid

Afmeting: 245 x 200 cm
Oppervlakte: 4,9 m2
Kleur: beige, blond
Kortharig
Soepel en in mooie vorm gesneden
Eenvoudig te reinigen

Op voorraad

Beschrijving

Koeienhuid beige voor in huis

Deze bijzondere koeienhuid blond / beige zorgt ervoor dat jouw interieur een hele andere sfeer krijgt. Dit kleed in beige kleur is onwijs mooi en super glad en zacht, zeker een aanrader dus. De huid kan een interieur een oppepper geven, maar ook zeker helemaal omgooien. De huiden zijn vanzelfsprekend van dieren die in de vrije natuur hebben geleefd. Dit zorgt er voor dat de huiden hier en daar wat oneffenheden hebben. Dit is natuurlijk super uniek en exclusief. Alle huiden zijn natuurlijk net een beetje anders en het is dan ook niet te voorkomen dat er op sommige huiden een litteken zit. Dit is wel een extra exclusieve en bijzondere toevoeging aan jouw koeienhuid beige. De huid is al erg bijzonder en mooi op zich, maar wetende dat jij een echte one of a kind in je bezit hebt, maakt de beleving een stukje specialer. Wij voorzien de koeienhuiden zelf aan de onderkant van een brandmerk met het Dutchskins logo.

Alle kanten mee op

Met de blonde ‘d aquitaine koeienhuid kan je in principe alle kanten op. De huid kan een mooie plek op de vloer aannemen maar de huid kan natuurlijk ook aan de muur gehangen worden of over een bank gedrapeerd worden. Zo gaat de koeienhuid beige niet vervelen en weet je zeker dat je er nog jaren mee vooruit kan. In onderhuid is de koeienhuid ook erg makkelijk. De huid is makkelijk te stofzuigen, uit te kloppen. Om viezigheid te verwijderen kan je een licht vochtig doekje prima gebruiken, super makkelijk dus! Daarnaast heeft de huid hoge haardichtheid dus zal je vuil niet snel zien zitten en wanneer je de koeienhuid regelmatig gewoon uitklopt is er niet zo snel iets aan de hand en kan je de huid goed schoonhouden.

Tip: De koeienhuid zal leuk staan met bijvoorbeeld een bank met koeienvel bekleed.  Dit zal je huis een andere soort sfeer en touch geven, super leuk voor de variatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blonde ‘d aquitaine koeienhuid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »