Koeienhuid rood

375,00

Afmeting: ca 220 x 155 cm
Oppervlakte: 3,4 m2
Kleur:  rood
Kortharig
Soepel en in mooie vorm gesneden
Eenvoudig te reinigen
LET OP: geverfde koeienhuiden kunnen afgeven. Pas dus op met lichte oppervlakten.

Artikelnummer: CHRCH020060342 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Koeienhuid rood voor in jouw huis

Deze bijzondere koeienhuid rood zorgt ervoor dat jouw interieur een hele andere sfeer krijgt. Dit rode kleed is onwijs mooi en super glad en zacht, zeker een aanrader dus. De huid kan een interieur een oppepper geven, maar ook zeker helemaal omgooien. De huiden zijn van dieren welke in de vrije natuur hebben geleefd. Dit zorgt er voor dat de huiden hier en daar wat oneffenheden hebben. Dit is natuurlijk super uniek en exclusief. Alle huiden zijn natuurlijk net een beetje anders en het is dan ook niet te voorkomen dat er op sommige huiden een litteken zit. Dit is wel een extra exclusieve en bijzondere toevoeging aan jouw koeienhuid rood. Zo weet je zeker dat jij de enige bent met deze soort huid en dat je echt een bijzonder en uniek product in je handen hebt.

Alle kanten mee op

Met de koeienhuid rood kan je in principe alle kanten op. De huid kan een mooie plek op de vloer aannemen maar de huid kan natuurlijk ook aan de muur gehangen worden of over een bank gedrapeerd worden. Zo gaat de koeienhuid rood niet vervelen en weet je zeker dat je er nog jaren mee vooruit kan. In onderhoud is de koeienhuid ook erg makkelijk. De huid is makkelijk te stofzuigen, uit te kloppen. Om viezigheid te verwijderen kan je een licht vochtig doekje prima gebruiken, super makkelijk dus! Daarnaast heeft de huid hoge haardichtheid dus zal je vuil niet snel zien zitten en wanneer je de koeienhuid regelmatig gewoon uitklopt is er niet zo snel iets aan de hand en kan je de huid goed schoonhouden.

Tip: Hang de koeienhuid rood eens op aan de muur. Dit zal je huis een andere soort sfeer en touch geven, super leuk voor de variatie.

Translate »