Koeienhuid creme wit zebraprint

389,00

Afmeting: 220 x 155 cm
Oppervlakte: 3,4 m2
Kleur: creme wit zebraprint
Kortharig
Soepel en in mooie vorm gesneden
Bijzondere tekening
Eenvoudig te reinigen
LEVERTIJD: 5 – 7 werkdagen

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: CHRCH030690932 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Koeienhuid creme wit zebraprint voor in jouw huis

Deze bijzondere koeienhuid creme wit zebraprint zorgt ervoor dat jouw interieur een hele andere sfeer krijgt. Dit kleed met zebraprint is onwijs mooi en super glad en zacht, zeker een aanrader dus. De huid kan een interieur een oppepper geven, maar ook zeker helemaal omgooien. De huiden zijn vanzelfsprekend van dieren die in de vrije natuur hebben geleefd. Dit zorgt er wel voor dat de huiden hier en daar wat oneffenheden hebben. Dit is natuurlijk super uniek en exclusief. Alle huiden zijn natuurlijk net een beetje anders en het is dan ook niet te voorkomen dat er op sommige huiden een litteken zit. Dit is wel een extra exclusieve en bijzondere toevoeging aan jouw koeienhuid creme wit zebraprint. De huid is al erg bijzonder en mooi op zich, maar wetende dat jij een echte one of a kind in je bezit hebt, maakt de beleving een stukje specialer.

Alle kanten mee op

Met de koeienhuid creme wit zebraprint kan je in principe alle kanten op. De huid kan een mooie plek op de vloer aannemen maar de huid kan natuurlijk ook aan de muur gehangen worden of over een bank gedrapeerd worden. Zo gaat de koeienhuid creme wit zebraprint niet vervelen en weet je zeker dat je er nog jaren mee vooruit kan. In onderhoud is de koeienhuid ook erg makkelijk. De huid is makkelijk te stofzuigen, uit te kloppen. Om viezigheid te verwijderen kan je een licht vochtig doekje prima gebruiken, super makkelijk dus! Daarnaast heeft de huid hoge haardichtheid dus zal je vuil niet snel zien zitten en wanneer je de koeienhuid regelmatig gewoon uitklopt is er niet zo snel iets aan de hand en kan je de huid goed schoonhouden.

Tip: Hang de koeienhuid creme wit zebraprint eens op aan de muur. Dit zal je huis een andere soort sfeer en touch geven, super leuk voor de variatie.

Translate »