IJslandse schapenvacht nogat

89,95

  • Afmeting: L ca 100 – 120 cm / B 60 – 70 cm
  • Afkomst: IJsland
  • Kleur: licht bruin
  • Langharig
  • Haren 15 – 20 cm

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Mooie IJslandse schapenvacht licht bruin

Deze IJslandse schapenvacht licht bruin is heerlijk zacht, dit komt omdat een IJslandse schapenvacht mooie lange haren heeft. De haren zijn ongeveer 10 tot 12 centimeter lang. De schapenvel zelf is ongeveer 100 tot 120 cm lang en 60 to 70 cm breed. Deze schapenvacht is geverfd in een mooie licht bruine kleur met bijna gouden haren er tussen. Doordat de schapenvacht een natuur product is geen één vacht hetzelfde en is het mogelijk dat de schapenvacht iets afwijkt van de foto. Mocht je een specifieke voorkeur hebben neem dan gerust contact met ons op.

Schoonmaken

Wij adviseren om IJslandse schapenvacht licht bruin niet te wassen. Het makkelijkst is om het schapenvacht met de hand schoon te maken met groene zeep en water. Let op deze schapenvacht is geverfd en kan op een vochtige of lichte ondergrond afgeven. Daarnaast is het belangrijk dat de vacht niet te lang aan directe zonlicht wordt blootgesteld in verband met verkleuren. Mocht je vragen hebben over de schapenvacht neem dan gerust contact met ons op.

Interieur

Een IJslandse schapenvacht is heerlijk warm in de winter, bijvoorbeeld op de bank of in een heerlijke fauteuil. Bovendien kan een schapenvacht gebruikt worden als vloerkleed. Ook in een kinderkamer of slaapkamer is een schapenvel ideaal. En wat dacht je van een schapenvacht buiten op een tuinbank? Wist je dat een schapenvacht ook verkoelend werkt voor onder andere in de zomer?

Extra informatie

Kleur

Andere suggesties…

Translate »