+31 85 303 4252 info@dutchskins.com
0 items

IJslandse schapenvacht beige

89,95

  • Afmeting: L ca 100 – 120 cm / B 60 – 70 cm
  • Afkomst: IJsland
  • Kleur: beige
  • Langharig
  • Haarlengte ca 15 – 20 cm

Uitverkocht

Beschrijving

Mooie IJslandse schapenvacht beige

Naast wit, zwart en grijs zien we ook beige steeds vaker in onze interieurs terug. Of het nu gaat om kleine of grote ruimtes. Beige is ongetwijfeld trendy en altijd een goede keuze.Van de woonkamer naar de keuken, van de slaapkamer naar  de badkamer, via de ingang en de hal, er is geen ruimte waar de kleur beige niet past. Deze mooie IJslandse schapenvacht beige is een mooie accessoire voor een beige inrichting of als finishing touch.

De haren van deze IJslandse schapenvacht beige zijn ongeveer 15 tot 20 centimeter lang. Het schapenvel zelf is ongeveer circa 100 tot 120 cm lang en 60 to 70 cm breed. Deze schapenvacht is geverfd in een mooie egale beige kleur. Omdat een schapenvacht een natuur product is, is geen enkele vacht hetzelfde. Het is daarom mogelijk dat de schapenvacht dus afwijkt van de foto. Mocht je een specifieke voorkeur hebben neem dan gerust contact met ons op.

Reiniging IJslandse vacht

Wij adviseren om deze IJslandse schapenvacht beige niet te wassen. Reiniging is het eenvoudigst door de schapenvacht met de hand schoon te maken met groene zeep en water. Let op deze schapenvacht is geverfd en kan op een vochtige of lichte ondergrond afgeven. Ten slotte is het belangrijk dat de vacht niet te lang aan direct zonlicht wordt blootgesteld in verband met verkleuren.

Extra informatie

Kleur

Nederlands Nederlands English English