+31 85 303 4252 info@dutchskins.com
0 items

Bruine IJslandse schapenvacht

89,95

  • Afmeting: L ca 100 – 120 cm / B 60 – 70 cm
  • Afkomst: IJsland
  • Kleur: bruin
  • Langharig
  • Haarlengte 15 – 20 cm

Op voorraad

Beschrijving

Bruine IJslandse schapenvacht

Is bruin jouw favoriete kleur maar heb je wat inspiratie nodig? Wat dacht je van deze bruine IJslandse schapenvacht? Zo zijn er de donker bruine vachten die warmte geven aan jouw interieur, of een camelkleur vacht.
Bruin is een kleur die heel natuurlijk is en minder zwaar overkomt dan zwart, dit zorgt er voor dat deze kleur ons een goed gevoel geeft.

Als je bruin alleen in ton sur ton toepast, heb je kans dat je interieur saai wordt. Een mooie combinatie om deze bruine IJslandse schapenvacht op te halen is door het te mixen met turqoise details. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze leuke turquoise kussens van Tibetaans lam. Omdat het belangrijk om bruin goed te doseren is een bruine schapenvacht als accent al voldoende . Al met al is bruin een comfortabele kleur, het geeft een gevoel van geborgenheid en rust.

Hoe houd je de vacht schoon?

Wij adviseren om jouw bruine IJslandse schapenvacht niet te wassen. Gebruik wat groene zeep en water en maak de vacht met de hand schoon. Let op deze schapenvacht is geverfd en kan op een vochtige of lichte ondergrond afgeven. Daarnaast is het belangrijk dat de vacht niet te lang aan directe zonlicht wordt blootgesteld in verband met verkleuren. Mocht je vragen hebben over de schapenvacht neem dan gerust contact met ons op.

Extra informatie

Kleur

Nederlands Nederlands English English