Koeienhuid bruin wit xxl

259,95

  • Afmeting: 230 x 200
  • Oppervlakte: 3,2 m2
  • Kleur: bruin wit
  • Kortharig
  • Soepel en in mooie vorm gesneden
  • Bijzondere tekening
  • Eenvoudig te reinigen

Uitverkocht

Artikelnummer: 8719244034918 Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Onderhoud van de koeienhuid

Klop het koeienvel zo nu en dan buiten uit of stofzuig deze met de haren mee op de laatste stand. Niet te veel druk uitoefenen bij het stofzuigen.
Voor het verwijderen van vuil dient u een schone doek te gebruiken, ook hier geldt niet te hard drukken. Indien u vocht op het koeienkleed heeft gemorst dep dit dan onmiddellijk droog met een schone droge doek. Opgedroogd en oud vuil kunt u het beste verwijderen met een licht vochtig doekje. Wanneer de vlekken hardnekkiger zijn dan kunt u deze eventueel verwijderen met een natuurlijk schoonmaakmiddel zoals bijvoorbeeld groene zeep. Droog de koeienhuid nooit bij de verwarming of een andere warmtebron!

Voorkom uitdroging van de koeienhuid

U kunt uw koeien huid het beste zo af en toe bevochtigen met gewoon leidingwater en een plantenspuit hierbij is een lichte nevel voldoende zorg ervoor dat u de huid nooit drijfnat maakt.  U kunt het koeienvel indien mogelijk zo nu en dan buiten in de mist of af en toe in een vochtige badkamer hangen. Wanneer u vloerverwarming heeft dan is ons advies om de koeienhuid iets vaker vochtig te maken.

Meubelafdrukken in de huid

Afdrukken van meubelpoten in het koeienvel kunt u het beste als volgt verwijderen. Doe een aantal ijsblokjes in een plastic zakje en leg dit op de afdruk. Wanneer het ijs is gesmolten dan verwijdert u het zakje waarna u de huid met een zachte borstel opborstel. U kunt ook een vochtige doek op de afdruk leggen en de afdruk een paar keer met de strijkbout op middelmatige temperatuur er uit strijken.