Koeienhuid met tijgerprintKoeienhuid met tijgerprint

349,00

  • Afmeting: ca. 220 x 155 cm
  • Oppervlakte: ca. 3,4 m2
  • Kleur:  beige met tijgerprint
  • Kortharig
  • Soepel en in mooie vorm gesneden
  • Eenvoudig te reinigen

Uitverkocht

Artikelnummer: 8719244031955 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Koeienhuid beige met tijgerprint voor in jouw huis

Deze bijzondere koeienhuid beige met tijgerprint zorgt ervoor dat jouw interieur een hele andere sfeer krijgt. Dit kleed met tijgerprint is onwijs mooi en super glad en zacht, zeker een aanrader dus. De huid kan een interieur een oppepper geven, maar ook zeker helemaal omgooien. De huiden zijn natuurlijk van dieren gelooid die in de vrije natuur hebben geleefd. Dit zorgt er voor dat de huiden hier en daar wat oneffenheden hebben. Dit maakt het koeienkleed ook uniek en exclusief. Alle huiden zijn uiteraard net een beetje anders en het is dan ook niet te voorkomen dat er op sommige huiden een litteken zit. Dit omdat de dieren in de vrije natuur hebben geleefd Dit is wel een extra exclusieve en bijzondere toevoeging aan jouw koeienhuid beige met tijgerprint. De huid is al erg bijzonder en mooi op zich, maar wetende dat jij een echte one of a kind in je bezit hebt, maakt de beleving een stukje specialer.

Alle kanten mee op

Met de koeienhuid beige met tijgerprint kan je in principe alle kanten op. De huid kan een mooie plek op de vloer aannemen maar de huid kan natuurlijk ook aan de muur gehangen worden of over een bank gedrapeerd worden. Zo gaat de koeienhuid beige met tijgerprint niet vervelen en weet je zeker dat je er nog jaren mee vooruit kan. In onderhoud is de koeienhuid ook erg makkelijk. De huid is makkelijk te stofzuigen, uit te kloppen. Om viezigheid te verwijderen kan je een licht vochtig doekje prima gebruiken, super makkelijk dus! Daarnaast heeft de huid hoge haardichtheid dus zal je vuil niet snel zien zitten en wanneer je de koeienhuid regelmatig gewoon uitklopt is er niet zo snel iets aan de hand en kan je de huid goed schoonhouden.

Tip: Hang de koeienhuid beige met tijgerprint eens op aan de muur. Dit zal je huis een andere soort sfeer en touch geven, super leuk voor de variatie.