+31 85 303 4252 info@dutchskins.com
0 items

Zebrahuid origineel Afrika Klasse I

1.995,00

  • Echt zebrakleed A+ kwaliteit
  • 100% natuurlijke zebrahuid
  • Afkomst Afrika
  • 100% echte Burchell zebrahuid
  • Afmeting: ca 2.70 m – 1.60 m
  • Kleur: zwart – wit – bruin natuurlijke streep
  • Makkelijk in onderhoud
Artikelnummer: 8719244031696 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Zebrahuid uit Afrika iets aparts in uw interieur!

Deze zebrahuid uit Afrika is een originele zebrahuid van een Burchell-zebra afkomstig uit Afrika. Wij selecteren onze zebrahuiden met de hand zo bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardige zebra huid. Al onze zebravellen zijn gelooid bij een van Zuid-Afriaanse meest toonaangevende looierij. Uiteraard zijn deze huiden ecologisch gelooid. In vele Afrikaanse landen wordt nog vaak gebruik gemaakt van milieu onvriendelijke middelen. Deze chemische middelen maken de huiden vaak ruw, hard en dof.

De Afrikaanse Burchell zebra leeft in kuddes op de vlaktes van Zuid-Afrika, waar ook veel roofdieren leven en jagen op deze dieren. Veel van deze zebra’s overleven alleen door tijdig van deze roofdieren weg te rennen of door miraculeus te ontsnappen. Hierdoor lopen veel zebra’s krassen en littekens op maar ook door andere scherpe dingen zoals doornen, cactussen en takken.

Deze zebrasoort is te onderscheiden van de andere zebra’s omdat de strepen in de vacht tot op de buik doorlopen. Vaak is men van mening dat een zebrahuid zwart wit is. Op de product foto’s kunt u zien dat deze zebrahuiden een prachtig warme kleur hebben. Wilt u een echt zwart wit zebravel in uw huis dan kunt u kiezen voor een licht koeienvel met een zebraprint.

Afhankelijk van de perfectie van de huid en het looiproces waarderen wij onze zebrahuiden met Klasse I,  Klasse II en Klasse III. Desondanks is een B huid ook een prachtig gelooide huid die mooi tot zijn recht komt op een ruime plek in uw woonkamer.

Een echt zebravel mag dat?

Ja een echt zebravel mag zeker. Een zebra is geen beschermde diersoort.

Afrikaanse Burchell zebrahuiden worden verkregen tijdens het jachtseizoen in Zuid-Afrika en alle Afrikaanse zebrahuiden zijn Cites gecertificeerd om ervoor te zorgen dat er bij deze huiden geen sprake is van illegale jacht of stroperij. Al onze zebrahuiden worden legaal geïmporteerd.

Dit houdt tevens in dat er altijd een beperkte voorraad is. Wij kunnen dus niet met zekerheid zeggen wanneer er weer nieuwe huiden worden ingevoerd.

Nederlands Nederlands English English