+31 85 303 4252 info@dutchskins.com
0 items

Gnoe huid / Wildebeest huid

375,00

  • Materiaal: Gnoe huid
  • Kleur: Natuurlijk gevlekt
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Afmeting 1 – 2 m2
Artikelnummer: 8719244031733 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Gnoe huid / wildebeest huid

Deze mooie stoere Gnoe huid Dutchskins is een mooie zachte huid voor in huis. Deze huid kun je op verschillende manieren goed combineren. Zo kan je de huid leuk op de grond leggen als kleed. Dit kan in ieder interieur goed passen door de mooie natuurlijke kleuren. Natuurlijke kleuren zoals bruin, zwart en wit kan altijd bij andere kleuren. Het leuke hieraan is dat je met deze kleuren vacht dus altijd alle kanten op kunt. De vachten zijn vaak ook nog eens op verschillende manieren leuk te combineren. Zo kun je de Gnoe huid Dutchskins leuk als kleed op de grond neerleggen, maar kan je de Gnoe huid Dutchskins ook als kleed over de bank draperen. Dit is erg leuk, zo kan je jaren plezier hebben van jouw Gnoe huid Dutchskins op verschillende manieren en plekken in huis!

Makkelijk te combineren in ieder interieur

De Gnoe huid Dutchskins is super leuk en makkelijk te combineren in ieder interieur. De huid zorgt ervoor dat je een mooie maar ook chique look aan jouw huis kan geven, op een gemakkelijke manier. Daarnaast is de huid een echte sfeerbrenger. Een mooie dierenhuid kan een ontzettend gezellige en knusse look uitstralen in de winter.

Deze huiden zijn afkomstig van de Beheersjacht. De Beheersjacht is er om te zorgen dat er geen overpopulatie aan bepaalde diersoorten komt in bepaalde gebieden van de wereld. Deze dierenhuid is dan ook een restproduct. Alle huiden, vachten en andere dier gerelateerde producten van Dutchskins zijn speciaal geselecteerd exclusiviteit en kwaliteit.

Nederlands Nederlands English English