Blesbok huid

 
 

134.95

Blesbok huid

Materiaal: Blesbok huid

Kleur: Natuurlijk gevlekt

Onderhoud: Makkelijk, wanneer er een vlek op zit afnemen met een licht vochtig doekje.

Makkelijk te combineren in ieder interieur! Huid voelt lekker zacht aan, echte eye catcher.

Beschrijving

Blesbok huid voor in jouw huis

Deze mooie stoere Blesbok huid is een mooie zachte huid voor in huis. Deze huid kun je op verschillende manieren goed combineren. Zo kan je de huid leuk op de grond leggen als kleed. Dit kan in ieder interieur goed passen door de mooie natuurlijke kleuren. Natuurlijke kleuren zoals bruin, zwart en wit kan altijd bij andere kleuren. Het leuke hieraan is dat je met deze kleuren vacht dus altijd alle kanten op kunt. De vachten zijn vaak ook nog eens op verschillende manieren leuk te combineren. Zo kun je de Blesbok huid leuk als kleed op de grond neerleggen, maar kan je de Blesbok huid ook als kleed over de bank draperen. Dit is erg leuk, zo kan je jaren plezier hebben van jouw Blesbok huid op verschillende manieren en plekken in huis!

Makkelijk te combineren in ieder interieur

De Blesbok huid is super leuk en makkelijk te combineren in ieder interieur. De huid zorgt ervoor dat je een mooie maar ook chique look aan jouw huis kan geven, op een gemakkelijke manier. Daarnaast is de huid een echte sfeerbrenger. Een mooie dierenhuid kan een ontzettend gezellige en knusse look uitstralen in de winter.

Deze huiden zijn afkomstig van de Beheersjacht. De Beheersjacht is er om te zorgen dat er geen overpopulatie aan bepaalde diersoorten komt in bepaalde gebieden van de wereld. Deze dierenhuid is dan ook een restproduct. Alle huiden, vachten en andere dier gerelateerde producten van Dutchskins zijn speciaal geselecteerd exclusiviteit en kwaliteit.

Artikelnummer: BLBOR0100029999 Categorieën: , , , Tags: ,