Zebravel Afrika Klasse II

 
Verkocht
 

1,395.00

  • Echt zebrakleed B+ kwaliteit
  • 100% natuurlijke zebrahuid
  • Afkomst Afrika
  • 100% echte Burchell zebrahuid
  • Afmeting: ca 2.70 m – 1.60 m
  • Kleur: zwart – wit – bruin natuurlijke streep
  • Makkelijk in onderhoud

Verkocht

Laat mij weten wanneer dit artikel weer beschikbaar is

Beschrijving

Zebravel uit Afrika iets aparts in uw interieur!

Dit zebravel uit Afrika is een huid van een Burchell-zebra welke afkomstig is van de beheersjacht. Deze dieren hebben volledig in de vrije natuur geleefd. Ze leven in open vlakten, graslanden en op heuvels, meestal in groepen van 6 tot 20 dieren. Dat betekend echter wel dat er littekens of andere beschadigingen in de huid kunnen zitten. Deze zebrasoort is te onderscheiden van de andere zebra’s omdat de strepen in de vacht tot op de buik doorlopen. Vaak is men van mening dat een zebrahuid zwart wit is. Op de product foto’s kunt u zien dat deze zebrahuiden een prachtig warme kleur hebben. Wilt u een echt zwart wit zebravel in uw huis dan kunt u kiezen voor een licht koeienvel met een zebraprint. 

Een echt zebravel mag dat?

Ja een echt zebravel mag zeker. Een zebra is geen beschermde diersoort. De Burchell-zebra is de meest voorkomende zebra in Afrika  en deze zebrahuiden verkregen van de beheersjacht. Dit houdt ook in dat er altijd een beperkte voorraad is. Wij kunnen dus niet met zekerheid zeggen wanneer er weer nieuwe huiden worden ingevoerd.
De zebravellen worden geleverd in een A en B kwaliteit. Het grootste verschil zit voornamelijk in de gaafheid van de zebrahuiden. Desondanks is een B huid ook een prachtig gelooide huid die mooi tot zijn recht komt op een ruime plek in uw woonkamer.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zebravel Afrika Klasse II” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikelnummer: ZBRK2010009999 Categorieën: , , , Tags: , ,